Naša škola učestvuje na događaju koji se svake godine održava u cjeloj Evropi pod nazivom “Evropska noć istraživača”. Takmičimo se sa drugim banjalučkim školama, želimo da i drugi čuju, vide i da nas podrže u naporima da ostvarimo što bolji uspjeh.

Ovom prilikom Vas pozivamo da posjetite „Evropsku noć istraživača 2016“, koja će se održati 30. septembra 2016. godine u Domu Omladine Banja Luka, Đure Daničića br.1. Otvaranje u 17.00, a zatvaranje u 23.00 časa.

Petu godinu za redom u Bosni i Hercegovini obilježavamo najzabavniju noć nauke i istraživačkog rada, „Evropsku noć istraživača 2016“.

Ove godine istražujemo pod sloganom „Otkrijte nepoznato“.

Pored ostalih sadržaja vezanih za nauku i istraživanja, koje ćete imati priliku posjetiti ove godine u gradu Banja Luka na nekoliko lokacija,

Takmičenje srednjih škola i njihovih naučno istraživačkih projekata je interesantan i edukativan dio „Evropske noći istraživača 2016“.

Predstavnici „Poljoprivredne škole Banja Luka“ učestvuju u dijelu pod nazivom „takmičenje srednjih škola“ sa svojim projektom.

Povodom toga Vas pozivamo da dođete i svojim prisustvom i glasom za naš projekat u takmičarskom dijelu, podržite naše napore da ostvarimo što bolji uspjeh.

S poštovanjem,

Predstavnici  „Poljoprivredne škole Banja Luka“ na „Evropskoj noći istraživača 2016“