PROJEKAT SEDMICA 28.-30.4.2015. godine

 

28.4.2015. (utorak)

Održana izložba pasa od 10h do 12h. Bilo je prijavljeno oko 30 pasa različitih rasa. U organizaciji su učestvovali profesori Dejan Vujanić i Goran Vranić, dvojica sudija iz Kinološkog saveza i učenici iz odjeljenja II2 kao zapisničari.

29.4.2015. (srijeda)

Stručni aktivi i pojedine školske sekcije su predstavile svoje aktivnosti. U školskom holu su postavljeni različiti panoi, učenički radovi i školski proizvodi.

Ispred aktiva profesora poljoprivredne struke, profesorice Miroslava P.Peulić i Vanja Perendija, su pomogle učenicima poljoprivredne i cvjećarske struke da predstave proizvode sa školske ekonomije, rasad i cvjetne aranžmane, i postave panoe u školskom holu.

Ispred aktiva profesora veterinarske struke, profesorica Jadranka S. Lalović, je pomogla učenicima iz odjeljenja III1 i II2, da predstave rad veterinarske vježbaonice i postavljeni su panoi i posteri u školskom holu.

Ispred aktiva profesora prehrambene struke, profesorica Mirela Kunić je pomogla učenicima prehrambene struke da predstave prehrambene proizvode koje su napravili učenici na praktičnoj nastavi. Takođe, profesori Nemanja Jelić i Slavica Baroš, su sa učenicima iz smjera pekar, predstavili pekarske proizvode napravljene u školskoj pekari.

Profesorica Mara Mišić je sa članovima matematičke sekcije postavila panoe sa matematičkom tematikom u školskom holu.

30.4.2015. (četvrtak)

Profesorica Biljana Bespaljko je sa članovima sekcije Crvenog Krsta organizovala demonstraciju zbrinjavanja različitih povreda.

U periodu od 28. do 30.4.2015. je održan fudbalski turnir u organizaciji profesora Aleksandra Mićića.

F O T O