Obavještavamo učenike završnog trećeg i četvrtog razreda   da se redovna nastava završava u srijedu, 13.maja 2015. god.

    –          O terminima podjele svjedočanstava, prijavi  popravnog, zavšnog  i maturskog  ispita učenici će biti obaviješteni putem oglasne table.
    
    –          Podsjećamo vas da provjerite da li imate svjedočanstva završenih razreda, jer se maturski  i završni ispit neće moći prijaviti bez svih svjedočanstava. Ukoliko je svjedočanstvo izgubljeno potrebno se javiti sekretaru škole radi izrade duplikata.
    
    –          Profesori–mentori za izradu maturskog rada odrediće krajnji rok za predaju maturskog rada mentoru. Prilikom prijavljivanja maturskog rada uz maturski rad svi učenici moraju predati obrazac o praćenju izrade maturskog rada (evidentirana najmanje četiri uvida od strane mentora).
    
    –          Takođe, vas podsjećamo da na vrijeme dostavite potvrdu sa ocjenom o obavljenoj praktičnoj nastavi.
    
    –          Po zaključivanju uspjeha učenika škola će raspisati konkurs za izbor učenika generacije.
    
    –           Kandidat za učenika generacije može biti učenik koji je u toku školovanja imao odličan uspjeh i primjerno vladanje u svim razredima.
    
    –          Na školskom sajtu možete pronaći informacije o licenciranim visokoškolskim ustanovama i studijskim programimauputstvo za pisanje maturskog rada i  Pravilnik o izboru učenika generacije.
    
    –          U cilju profesionalnog informisanja planirana je da maturanti organizovano posjete Poljoprivredni fakultet u petak, 24.aprila u 14,00 časova (Bulevar vojvode Petra Bojovića– u krugu Kampusa). Planirano je da učenici obiđu prostorije faklulteta i dobiju potrebne informacije o studijskom programu, upisu i organizaciji nastave.

SVIM UČENICIMA ŽELIMO USPJEŠAN ZAVRŠETAK ŠKOLOVANJA I MNOGO SREĆE U BUDUĆNOSTI.

BANJA LUKA, 16.4.2015.

Direktor: Edi Haneš,prof.