Povodom ovogodišnjeg obilježavanja „Međunarodnog dana djevojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama (IKT) – Girls in ICT Day!”, koji se u Republici Srpskoj obilježava od 2011. godine, Gender centar – Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Republike Srpske i Centar za naprednu STEM edukaciju djece i mladih – ROBOKIDS, Vas pozivaju na:

Dan otvorenih vrata u utorak, 24.04.2018. godine

od 11-13:00 časova u prostorijama

Centra za naprednu STEM edukaciju djece i mladih – ROBOKIDS

Jevrejska 50, 
78 000 Banja Luka
Republika Srpska

Takođe u okviru obilježavanja „Međunarodnog dana djevojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama (IKT) – Girls in ICT Day!” Gender centar Vlade Republike Srpske u saradnji sa partnerima kompanijom LANACO, Inovacionim centarom Banjaluka i Centarom za naprednu STEM edukaciju djece i mladih – ROBOKIDS, je raspisao Javni poziv za dostavljanje idejnih rješenja koristeći Informacione tehnologije. Najbolja idejna rješenja će biti nagrađena, a nagrade dodjeljene na završnom događaju koji će se održati 27.04.2018. godine u Tehnološkom centru kompanije LANACO, za koji ćemo Vam poziv dostaviti naknadno. Sve detalje imate u prilogu.

S poštovanjem,

Gender centar – Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Republike Srpske

Vuka Karadžića 4

78 000 Banja Luka

Republika Srpska

protokol@gc.vladars.net

Telefon: 051/247-427, faks: 051/247-590

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte profesora informatike Pušonja Darka u kabinetu informatike ili putem e-maila pusonja@gmail.com

PRILOZI: