logo-skola

Matursko veče naše škole je održano 23.5.2019. U 19 časova smo se okupili na trgu Krajine. Sa rodbinom i prijateljima su naši učenici obavili fotografisanje i druženje do početka našeg programa. U 19:30 časova smo formirali kolone po razredima i krenuli glavnom ulicom do zgrade Gradske Uprave. Ispred zgrade Gradske Uprave smo obavili fotografisanje odjeljenja sa razrednicima i zatim nastavili kretanje prema Hotel Bosni. Direktor naše škole Bojan Bakal,prof. je dočekao maturante i razrednike na ulazu hotela i poželio im sreću i lijep provod na večerašnjoj zabavi. U 20:30 časova smo bili već svi na svojim mjestima u Hotelu Bosna. Program je započeo u 21 čas , a na samom početku ,svim prisutnim se obratio direktor naše škole.

U toku večeri su podjeljene mnogobrojne nagrade i priznanja. Program je bio raznovrstan i zanimljiv za sve prisutne, a za to su se pobrinuli prof. Ljubiša Rokić i Milica Ševa. Izbor poklona je pripao profesoricama Miroslavi Peulić – Pašić i Tanji Bošnjak. Muzičari iz Moderato benda su oduševljavali sve prisutne svojim muzičkim izvedbama. DJ Luka je takođe doprinjeo da naše Matursko veče ostane nezaboravno.

Voditelji programa, Sofija i Nemanja, su bili na visini zadatka i hvala im jer su se istinski potrudili da svojim drugarima uljepšaju veče. Sa nama su, već nekoliko godina za redom, učenici i profesori srednje škole Gaudeamus i odlično se uklapaju u našu zabavu. Smatram da smo još jednom oduševili domaćine iz Hotela Bosna i svojim ponašanjem pokazali da smo za svaki primjer. Program je završen u 1:30 i zatim se otišlo u obližnje klubove do ranih jutarnjih sati.

Na Maturskoj večeri je prisustvovalo 167 učenika i 35 naših profesora. Želio bih se zahvaliti svim razrednicima i kolegama na saradnji u organizaciji Maturske večeri, a direktoru na ukazanom povjerenju.

Organizator maturske večeri
Aleksandar Mićić, prof.

F O T O