logo-skola

N/R DIREKTORU,  PEDAGOGU 

– dostaviti profesorima i nastavnicima maternjeg jezika

– profesoru-nastavniku koji vodi literarnu sekciju

Poštovani,
   Obraćamo  Vam se povodom jedinstvenog projekta u Srbiji i Republici Srpskoj, biblioteke “Mladi talenti” pod nazivom “Zbornik književnog stvaralaštva mladih Republike Srpske”. Cilj je da se na konkurs uključe deca iz Republike Srpske koja su talentovana i pišu poeziju i kratke priče, dogodovštine, mitovi, legende, do 1 kucane strane formata A4. Među pristiglim radovima iz svih škola odabraćemo  najbolje koji će biti uvršteni u Zbornik..

      Direktor i predavač maternjeg jezika škole, čija su deca odabrana i uvrštena u Zbornik, dobijaju po jedan primerak knjige sa posvetom na poklon.

   Ovaj projekat je naišao na izuzetno veliko interesovanje, a o istome se možete  informisati i preko našeg veb sajta www.srpskakuca.org.rs Radove je potrebno dostaviti što hitnije. Radove slati isljucivo e-mailom na adresu srpskakuca@sbb.rs. radi ustede da se se ne salje postom.

Ne propustite priliku da se deca iz Vaše škole nadju u ovoj jedinstvenoj i značajnom Zborniku  i postanu deo velike porodice mladih pisaca Republike Srpske.

Uz konkurs koji se popunjava za svako dete pojedinačno šalju se i radovi deteta. Svako dete može poslati jedan ili više radova uz upitnik (konkurs) koji vam dostavljamo u prilogu kao i izgled prvog Zbornika. 

Ovaj Zbornik je izuzetno je značajan kao PORTFOLIO i za Letopis za školu, decu i predavače maternjeg jezika jer je knjiga registrovana kod narodne biblioteke Srbije.

UPITNIK